Hitta hit!

Kinnekulle ligger vid Vänerns strand mellan Lidköping och Mariestad i Västergötland. Använd exempelvis Google Kartor för att söka vägbeskrivning från valfri ort.

Det går även bra att komma med båt till Kinnekulle. Gästhamn finns i Hällekis och Blomberg men det finns även andra gästhamnar i närheten så som Lidköping, Mariestad, Läckö Slott och Spiken från vilka man kan ta sig till Kinnekulle med lokaltrafik.

Tåg

Enklast är att ta Kinnekulletåget till Kinnekulle. Det finns direktlinje från Göteborg och med byte från Stockholm och andra orter. Direkttågen stannar i Källby och Hällekis, medan de andra tågen även stannar i Blomberg, Trolmen och Råbäck. Alla stopp fungerar bra som utgångpunkt för vandringar och på gångavstånd till vandringslederna. Tågtider för direkttågen till/från Göteborg finns i tabellen nedan.

Tidtabell för Kinnekulletåget: Göteborg-Örebro och omvänt (giltig t.o.m 2018-06-18) finns här

För resa från övriga orter se ResRobot, SJ eller Västtrafik

Buss

Till Källby kan man komma med buss 106 från Götene eller Lidköping. Tidtabell för buss 106 finns här (Giltig t.o.m 2018-12-07)

Till Husaby kan man komma med buss 116 från Götene eller Lidköping. Tidtabell för buss 116 finns här (Giltig t.o.m 2018-12-07)

Buss till Forshem - Österplana - Gössäter - Hällekis finns från Götene. Tidtabell för buss 221 finns här (Giltig t.o.m 2018-12-09)