Att se och göra

På det blomstrande berget finns massor att se och göra, på både sommar och vinter. Hit kommer människor från hela världen för att uppleva Kinnekulles unika och underbara natur. Kinnekulle njuter man av på bästa sätt till fots, och det finns flera vandringsleder att välja mellan. Besök vår vandringssida för mer information om att vandra på Kinnekulle!.

Vandra!
 

Sevärdheter

På Kinnekulle finns massor att se och göra. Här finner du historiska platser, svårslagen natur, slott och herrgårdar, svalkande bad och mycket, mycket mer!

Se sevärdheter

Mat

Ät gott och lev gott på Kinnekulle! På Kinnekulle finner du flera pittoreska matställen, med allt från gourmet till fika. Mer information finns på vår matsida.

Mer Mat!

Boende

Bo bekvämt på Kinnekulle. Här erbjuds ett flertal olika boendealternativ. Allt från mysiga B&B till enklare vandrarhem och stugor. Hitta ditt boende här.

Hitta boende
 

Evenemang

Passa på att fira högtider eller ta del i evenemang under din vistelse på Kinnekulle! Varje år drar evenemang som Vårrundan massor med folk till Kinnekulle. I vår evenemangslista hittar du säsongens evenemang.

Till evenemang